Teaser_franchise

Οι νέες τάσεις στην αγορά του franchising αποτυπώνονται στο νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS που κυκλοφορεί πανελλαδικά. Αλυσίδες με δυναμική, που υπερβαίνουν τους τομείς δραστηριοποίησης όπως τους γνωρίζαμε μέχρι τώρα, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και αλλάζουν το τοπίο στην αγορά

Στο νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS v.57, οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προοπτικές που δίνει το franchising και στην τουριστική αγορά. Μια αγορά που διψά για ποιότητα, νέες ιδέες, διαφοροποίηση! Στις σελίδες του αφιερώματος με θέμα «Καλοκαίρι &franchising» (Το αφιέρωμα κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ως αυτοτελής έκδοση στη σειρά "Η αγορά του franchising" / http://bit.ly/1Fnhd7t), παρουσιάζονται εκείνες οι επιχειρηματικές προτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν σε νησιά και λοιπά τουριστικά μέρη και προορισμούς που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες έλληνες και ξένους τουρίστες κάθε χρόνο.

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων καθώς και επιχειρηματιών franchisees που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, επιχειρηματικές προτάσεις, επιλεγμένηαρθρογραφία , νέα από το χώρο του franchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές κ.ά.

Το FRANCHISE SUCCESS v.57 επικεντρώνεται στα παρακάτω θέματα:

  • Kαλοκαίρι & franchising: Η τουριστική αγορά αναζητά ποιότητα, διαφοροποίηση, νέες ιδέες… To franchising έχει τις λύσεις!!!
  • Οι νέες τάσεις σε Εστίαση - Ψυχαγωγία που αλλάζουν το τοπίο της αγοράς
  • Επαναφορά 23% ΦΠΑ στην εστίαση;
  • Νέες επιχειρηματικές προτάσεις
  • Τα νέα του ΕΣΠΑ

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο