Teaser_franchise_success_52

Με ποικίλη ύλη και θεματολογία πάνω στην αγορά του franchising το τεύχος 52 του FRANCHISE SUCCESS -Φεβρουάριος - Μάρτιος 2014-  μας παρουσιάζει αναλυτικά μέσα από αφιερώματα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, νέα κ.λπ. το σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο της ελληνικής αγοράς franchise καθώς και έναν πρώτο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικό αφιέρωμα στα συστήματα franchise υπηρεσιών, ρεπορτάζ σχετικά με την αγορά αρωμάτων, συνεντεύξεις επιχειρηματιών - franchisees, επίκαιρη αρθρογραφία, τα τελευταία νέα των αλυσίδων, επιχειρηματικές προτάσεις από δίκτυα franchise κ.ά. συνθέτουν την ύλη του τεύχους.

Προσεγγίζοντας συνολικά την αγορά του franchising ο αναγνώστης αποκτά μια σφαιρική οπτική για το πώς κινήθηκαν οι αλυσίδες το 2013, τις αλλαγές στο προφίλ των υποψήφιων επενδυτών - franchisees, τους νέους κλάδους που αναδείχθηκαν και τα νέα concept ενώ ενημερώνεται για τις τάσεις που διαμορφώνονται για το 2014. (http://www.franchiseblog.gr/?p=2204)

Στο τεύχος συμπεριλαμβάνονται:

Αφιέρωμα: Συστήματα Franchise Υπηρεσιών

Ο τομέας της παροχής υπηρεσιών φέρνει συνέχεια στην επικαιρότητα επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διαφορετικές κατηγορίες καταστημάτων, αποτελώντας μια πρόκληση και για τους franchisors και για τους franchisees. Νέες ιδέες και νέες ανάγκες γεννούν νέα concept στην αγορά αναδιαμορφώνοντας το τοπίο και δίνοντας νέες προοπτικές. Εκπρόσωποι αλυσίδων του κλάδου συμμετέχουν με τις απόψεις τους πάνω σε κρίσιμα θέματα για την αγορά δίνοντας το δικό τους στίγμα. (http://www.franchise-success.gr/htmlsite/greek/success.asp?step=2&id=487&pstring=486,487).

Ρεπορτάζ: Αγορά αρωμάτων και αλυσίδες franchise

Με έντονη παρουσία και αξιοσημείωτη ανάπτυξη, μια σειρά από καταστήματα που προσφέρουν «χύμα» αρώματα -κι όχι μόνο- έχουν αρχίσει να λειτουργούν το ένα μετά το άλλο, ενώ ένας σημαντικός αριθμός αυτών έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξή του μέσω franchising.

Σίγουρα πρόκειται για  μια ανοδική τάση, που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ήδη το ενδιαφέρον σημαντικής μερίδας υποψηφίων επενδυτών αλλά και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Αρθρογραφία: Επιλογή Franchisees και Εταιρική Κουλτούρα σε Δίκτυα Franchise

Οι ίδιες αξίες μεταξύ των συνεργατών, η ευθυγράμμιση, η ίδια κουλτούρα, η καλή σχέση και η συμμόρφωση, η πειθαρχία σε προκαθορισμένους κανόνες που έχουν αποδειχθεί επιτυχημένοι και τέλος η δέσμευση σε κοινές αξίες και στόχους αποτελούν κλειδιά για επιτυχημένη συνεργασία.

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων καθώς και επιχειρηματιών franchisees που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, επιχειρηματικές προτάσεις, νέα από το χώρο του franchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές κ.ά.

Το τεύχος 52 του FRANCHISE SUCCESS θα κυκλοφορεί σε όλη την ελλαδική περιφέρεια και στην Κύπρο μέχρι τα μέσα Απριλίου. Τεύχη του διανεμήθηκαν στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE -14/17 Μαρτίου 2014, MEC Παιανίας- μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις του περιοδικού για το 2013 καθώς και ο νέος ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2014, που έκανε έναρξη της κυκλοφορίας του στην έκθεση.

Παράλληλα το τεύχος διατίθεται στο readpoint.com.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο