Teaser_hot_hot_peireas

Αυθεντικά burgers και δυνατό rock & roll στο πιο «hot» franchise της γρήγορης εστίασης! Το Νο1 σε πωλήσεις δίκτυο burger bar, πετυχαίνει υψηλές αποδόσεις, και κυριαρχεί.

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά για τα ζουμερά burgers και κάθε κατάστημα αποδεικνύει ότι το HOT HOT BURGER BAR έχει τη συνταγή της επιτυχίας… Στα ηχεία, δυνατό rock & roll από το Hook radio world class rock και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που «μεταφέρει» τον καταναλωτή στις λαμπερές δεκαετίες του ΄50 και του ’60! Με 3 profit center, 24ωρο μοντέλο λειτουργίας και χαμηλό food cost, τα HOT HOT BURGER BAR καθιερώθηκαν ως η fast good επιλογή μιας δυναμικής αγοράς!

Σήμερα, 9 σημεία σε Αττική και Χαλκίδα σε καλούν να απολαύσεις το καλύτερο burger στη μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής που μόνο το HOT HOT ξέρει να προσφέρει. Μετά τη Φιλαδέλφεια, τη Χαλκίδα και την Πραξιτέλους τα ζουμερά «hot» burgers, πήγαν Ηλιούπολη, Πειραιά, Χολαργό, Χαλάνδρι,  Χαϊδάρι και Περιστέρι! Σε λίγο καιρό hot hot καταστήματα θα υποδεχθούν το κοινό σε Κορυδαλλό, Καλλιθέα, Ζωγράφου, Πανόρμου, Ηράκλειο και Ν. Σμύρνη!

Και η ανάπτυξη διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία!

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο