Teaser_franchises50

Στον κλάδο της εστίασης είναι αφιερωμένο το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS -50- που προσεγγίζει αναλυτικά τις αλλαγές που συντελούνται σε αυτή την αγορά και τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Το ρεπορτάζ επικεντρώνεται στις νέες τάσεις που σημειώνονται  στο χώρο, στα νέα concept καθώς και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε μια αγορά που αλλάζει και προσπαθεί συνεχώς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Περιγράφονται αναλυτικά οι ανακατατάξεις που έχουν σημειωθεί και οι νέοι συσχετισμοί αναφορικά με τα σημεία πώλησης, τα νέα καταναλωτικά πρότυπα και οι νέες συνήθειες, καθώς και για οι επιπτώσεις της αύξησης του Φ.Π.Α. που πλέον, 2 χρόνια μετά, είναι κάτι παραπάνω από αισθητές.

Τέλος, εκπρόσωποι αλυσίδων τοποθετούνται αναλυτικά και παραθέτουν τη δική τους θέση για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος της εστίασης, ένας κλάδος που ανέκαθεν ήταν στο πρώτο πλάνο ενδιαφέροντος από πλευράς επενδυτών. Ταυτόχρονα οι αναγνώστες θα έχουν στα χέρια τους πλήρη οδηγό των αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, καθώς και πληροφορίες με τα πλήρη οικονομικά στοιχεία τους.

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων καθώς και επιχειρηματιών franchisees που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, επιχειρηματικές προτάσεις, νέα από το χώρο του franchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές

Ενδεικτικοί τίτλοι:

  • Εστίαση & Franchising:
    1. Μοναδικές Ευκαιρίες σε μια αγορά που αλλάζει
    2. Νέες Τάσεις, Νέα Concept
    3. Ο σύγχρονος καταναλωτής και τα νέα καταναλωτικά πρότυπα
    4. Ανακατατάξεις και Νέα Κανάλια Πώλησης
    5. 23% ΦΠΑ , 2 χρόνια μετά
    6. Πλήρης οδηγός με νέα χρηματοοικονομικά στοιχεία
  • Franchising και νέα επιδοτούμενα προγράμματα
  • Franchising - Διέξοδος στην επιχειρηματικότητα

Οι εκδόσεις FRANCHISE SUCCESS εδώ και 15 χρόνια αποτελούν τον απαραίτητο οδηγό για το νέο επιχειρηματία και τη σύγχρονη επιχείρηση. Ο διαδικτυακός τόπος www.franchise-success.gr με τις on line εκδόσεις, την on line data base, τα αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τις έρευνες, αποτελεί διαχρονικά τον πλέον ενημερωτικό και διαδραστικό ιστότοπο για την πορεία του franchising  τα τελευταία 15 χρόνια στη χώρα, με πληθώρα πληροφοριών, συμβουλευτικής αρθρογραφίας κ.ά. Το franchiseportal.gr έχει εξελιχθεί στο πλέον δυναμικό portal για το franchising στην ελληνική αγορά με πολλαπλά εργαλεία, με τρίγλωσση υποστήριξη,ενημερωμένη database, photo gallery, franchise TV, παραγωγή εταιρικών mini sites κ.ά. Τέλος το franchiseingreece.gr, επίσης τρίγλωσσο, αποτελεί το νέο διαδραστικό portal για την ανάπτυξη ελληνικών αλυσίδων στο εξωτερικό και την ανάπτυξη διεθνών concepts στην ελληνική  αγορά.

Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, καθώς και στην ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο