Teaser_franchise

Νέες αγορέςνέα προϊόνταεναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης,διαφοροποίηση σε δημοφιλείς κατηγορίες, συνδυαστικές αγορές, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα πραγματικότητα στο χώρο του franchising. Αυτό το νέο επιχειρηματικό τοπίο μας παρουσιάζει αναλυτικά το νέο τεύχος του περιοδικού FRANCHISE SUCCESS -Τ.59. Με εκτενές αφιέρωμα σχετικά με τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις 2015, μας συστήνει μέσα από τις σελίδες του τα καινούρια συστήματα franchise που έχουν στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, το νέο τεύχος περιλαμβάνει ρεπορτάζ για τις αγορές της Β. Ελλάδος, μια ευρεία οικονομική περιφέρεια που μπορούν να αναπτυχθούν δίκτυα με σημαντικές συνέργιες και οικονομίες κλίμακας. Όλες οι αλλαγές που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια καθώς και οι νέες τάσεις αποτυπώνονται αναλυτικά, ενημερώνοντας τους αναγνώστες για τις ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν τις εν λόγω αγορές.

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, επιχειρηματικές προτάσεις, επιλεγμένη αρθρογραφία , νέα από το χώρο τουfranchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές κ.ά.

Το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS κυκλοφορεί πανελλαδικά από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο