Teaser_franchise_success_v

Η Κύπρος αποτελεί τον πρώτο σταθμό προς τη διεθνή ανάπτυξη για ένα σημαντικό αριθμό ελλαδικών επιχειρήσεων. Στο τεύχος -58- free press του FRANCHISE SUCCESS παρουσιάζονται αναλυτικά οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που δίνει το franchising στη συνεργασία ελλαδικών και κυπριακώνεπιχειρήσεων.

Τα επιτυχή παραδείγματα τέτοιων συνεργασιών έχουν διαμορφώσει ήδη ένα δυναμικό τοπίο στην κυπριακή αγορά. Το ρεπορτάζ επικεντρώνεται στα σημεία που πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους και τα δυο μέρη. Όπως αναφέρεται απαιτείται οργανωμένο σχέδιοέρευνα και κυρίως δέσμευση στο αμοιβαίο όφελος.

Επίσης στη νέα έκδοση παρουσιάζονται τα νέα franchise concept που έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους στην ελληνική αγορά. Νέες τάσεις αλλάζουν το τοπίο σε τομείς της αγοράς όπως ηεστίαση, η ψυχαγωγία, οι υπηρεσίες web κ.λπ. προσφέροντας επαγγελματική διέξοδο στους νέους επιχειρηματίες - franchisee.

Συνεντεύξεις, αρθρογραφία, ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, νέα της αγοράς συμπληρώνουν τη νέα free press έκδοση.

Ενδεικτικοί Τίτλοι:

  • Κύπρος & Franchising

16 ελλαδικά concept που μπορούν να αξιοποιηθούν αποδοτικά στην κυπριακή αγορά

To FRANCHISE SUCCESS_v.58 είναι διαθέσιμο στις παρακάτω πλατφόρμες:

  • http://bit.ly/1R2mngT
  • http://bit.ly/1R2mFUZ

  • ΠΗΓΗ

    Επόμενο άρθρο »

    « Προηγούμενο άρθρο