Teaser_2015

Για 17η συνεχόμενη χρονιά, το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2015, ο πλέον εύχρηστος και ολοκληρωμένος οδηγός για το franchising στην ελληνική αγορά, κυκλοφορεί πανελλαδικά με στόχο την πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση των υποψήφιων franchisees. Το νέο επιχειρηματικό τοπίο, η δυναμική της αγοράς καθώς και οι κινητήριες δυνάμεις για την πορεία του franchising -στην ελληνική αγορά- αποτυπώνονται αναλυτικά στις σελίδες του ετήσιου οδηγού, με τη συμμετοχή 470 αλυσίδων.

Η νέα ετήσια έκδοση περιλαμβάνει:

  • αναλυτικά στοιχεία και πλήρως ανανεωμένη database για 470 αλυσίδες σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς franchise
  • έρευνα για την πορεία του franchising τα τελευταία 12 χρόνια, όπου μετά από μια παρατεταμένη πτωτική περίοδο που σηματοδοτήθηκε από την έναρξη της κρίσης, παρουσιάζεται πλέον μια σταθερότητα και σε κάποιους κλάδους υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης.
  • συμβουλευτική αρθρογραφία για franchisees-franchisors
  • προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα καθώς και νέα συστήματα franchise,
  • απόψεις εκπρόσωπων της ελληνικής αγοράς σχετικά με την παρούσα οικονομική συγκυρία
  • τα βασικά σημεία τα οποία ο υποψήφιος συνεργάτης πρέπει να λάβει υπόψη του.

Επιπλέον, οι λεπτομερείς εταιρικές παρουσιάσεις και τα ολοκληρωμένα οικονομικά στοιχεία όλων των αλυσίδων, αποτυπώνουν ξεκάθαρα την εικόνα και δυναμική του κλάδου, βοηθώντας τους υποψήφιους επενδυτές να αξιολογήσουν τις εναλλακτικές προτάσεις και ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά.

Η έναρξη της κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στην έκθεση ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity (27/2-2/3) στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Το FRANCHISE SUCCESS ήταν εκεί, ανέδειξε και προώθησε στους επισκέπτες της έκθεσης τις ευκαιρίες που δίνει το franchising ως προοπτική επιχειρηματικής και επαγγελματικής εξέλιξης, διανέμοντας δωρεάν στο κοινό όλες τις τρέχουσες και πρόσφατες εκδόσεις του-περίπου 5.οοο τευχών.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο