Teaser_franchise

Με αφορμή τις συνεχείς αλλαγές που συντελούνται στο οργανωμένο λιανεμπόριο, το FRANCHISE SUCCESS περιλαμβάνει στο νέο τεύχος του -56- αφιέρωμα πάνω στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ. «Μια ιδιαιτέρα μεγάλου μεγέθους αγορά με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης αλλά ταυτόχρονα έντονα ανταγωνιστική με αυξητικούς ρυθμούς συγκέντρωσης και ραγδαία αναδιανομή μεριδίων».

Πρόκειται για έναν από τους πλέον ανθεκτικούς κλάδους στις παρούσες οικονομικές συνθήκεςκαι –υπό προϋποθέσεις- από τους πλέον αποδοτικούς για τους υποψήφιους franchisees.Στο επίκεντρο βρίσκονται οι συνεχείς αλλαγές και η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων και ο αντίκτυπός τους στο χώρο του franchising.

Ποιες είναι και το κυριότερο ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε όσους προσβλέπουν στη συνεργασία με μια αλυσίδα franchise για την επιχειρηματική και επαγγελματική τους δραστηριότητα; Πού θα πρέπει να εφιστήσουν την προσοχή τους οι υποψήφιοι συνεργάτες - franchisee πριν την τελική επιλογή;

Εκπρόσωποι των σημαντικότερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ τοποθετούνται αναλυτικά.

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις, παρουσιάσεις συστημάτων franchise, συμβουλευτική αρθρογραφία, νέα από το χώρο του franchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές κ.ά.

Ενδεικτικοί τίτλοι:

  • -Αγορά Σούπερ Μάρκετ - Συνεχείς αλλαγές & σημεία προσοχής
  • -8 Βήματα γιανα κάνεις τη σωστή επιλογή
  • Πώς μπορείτε να βοηθήσετε ως franchisor έναν υποψήφιο franchisee να κάνει τη σωστή επιλογή;
  • Εκτός αγοράς: Το franchising είναι λύση;

To T.56 αποτελεί μια freepress έκδοση του FRANCHISESUCCESS με στοχευμένη έντυπη διανομή και διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω:

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο