Teaser_franchise

Αναγνωρίζοντας τη διέξοδο που μπορεί να δώσει το franchising στην επιχειρηματικότητα καθώς και τη συμβολή του -υπό προϋποθέσεις- στην υπέρβαση της κρίσης, το FRANCHISE SUCCESS περιλαμβάνει στο τεύχος 55 αφιέρωμα πάνω στις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο.

Tο τεύχος φιλοξενείται στις πλατφόρμες

issuu.com

yudu.com

Παρουσιάζονται ακριβώς εκείνα τα εργαλεία και οι πρακτικές που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις ως δίκτυα και τις καθιστούν ικανές να ανταποκριθούν στις συνεχείς αναταράξεις της αγοράς, στην εντατικοποίηση του ανταγωνισμού αλλά και στη ραγδαία συρρίκνωση της ζήτησης.

Συμμετέχουν αλυσίδες με επιτυχημένη πορεία στο χώρο, που μας αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα «μυστικά», στρατηγικές κινήσεις που υιοθέτησαν, νέες πολιτικές που εφήρμοσαν, αξίες και αρχές που αναθεώρησαν ή ενίσχυσαν στα πλαίσια μιας νέας επιχειρηματικής πραγματικότητας που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Το ρεπορτάζ επικεντρώνεται
-στις στρατηγικές κινήσεις και στις πολιτικές που σχεδιάστηκαν για προσαρμογή στις νέες συνθήκες
-στις αξίες και αρχές που πρέπει να διέπουν  τα συστήματα franchise
-στoν τρόπο προσέγγισης του σύγχρονου καταναλωτή
- στις ενέργειες που ακολουθούνται για την υποστήριξη του δικτύου

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων καθώς και επιχειρηματιών franchisees που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, επιχειρηματικές προτάσεις, επιλεγμένη αρθρογραφία , νέα από το χώρο του franchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές κ.ά.

Ενδεικτικοί τίτλοι:

  • Βest Practices στο χώρο του franchising : Η αγορά - Η στρατηγική - το δίκτυο
    - οι αξίες
  • FranchiseResales: Tα πλεονεκτήματα - Τι να προσέξω
  • Τα Νέα του ΕΣΠΑ
  • Πώς θα βρω το τέλειο franchise: Aπλές συμβουλές προς υποψηφίους franchisees σε αναζήτηση της κατάλληλης επενδυτικής ευκαιρίας

Το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS που είχε πανελλαδική κυκλοφορία έκανε έναρξη στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν πρώτοι το νέο τεύχος και να ενημερωθούν για επίκαιρα και σημαντικά θέματα στην αγορά του franchising

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο