Teaser_franchisesuccess_53

Στους δυο πιο δημοφιλείς κλάδους της αγοράς της εστίασης είναι αφιερωμένο το 53ο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS. Μιλάμε καταρχάς για τους πολυχώρους καφέ το νέο τύπο καταστήματος που απευθύνεται σε μια καθημερινή συνήθεια αναλλοίωτη στο χρόνο και που όπως φαίνεται είναι στις πρώτες επιλογές των υποψήφιων επενδυτών. Παράλληλα τα καταστήματα που προσφέρουν το αγαπημένο έδεσμα όλων των ελλήνων -το σουβλάκι- δεν έχουν σταματήσει ποτέ να τραβάνε το επενδυτικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα η αγορά να εμφανίζει μια εξαιρετικά έντονη κινητικότητα.

Στο τεύχος 53 διαβάζουμε:

Αγορά Εστίασης: Πολυχώροι café & franchising. Ο κυρίαρχος του κλάδου της εστίασης που ανέκαθεν προκαλούσε το ενδιαφέρον, τώρα φαίνεται να κρατάει τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των υποψήφιων επενδυτών - franchisees.

Σουβλάκι & Franchising: Το ελληνικό fast food σε ρυθμό ανάπτυξης & ανακατατάξεων

Τα βήματα για μια επιτυχημένη συμφωνία franchise: άρθρο του κ. Δημήτρη Στεφ. Κωστάκη, Δικηγόρου στον Άρειο Πάγο, Νομικού Συμβούλου Franchise

Επίσης στο τεύχος συμπεριλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους

Διονύσης Τσιριγώτης Πρόεδρος των δικτύων Η Βελανιδιά - PITARIA
Ευγενία Τσαμκόσογλου Υπεύθυνη ανάπτυξης νέων σημείων ΒΕΝΕΤΗ
Δήμητρα Τσακαλίδου Δ/ντρια Ανάπτυξης του Ομίλου Εστίασης Γρηγόρης
Σάκης Γουτκίδης συνιδρυτής & συνιδιοκτήτης των Sicily Café
Νίκος Παπαλέξης Υπεύθυνος Marketing της Bruno Coffee Stores
Μιχάλης Καμβύσης Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Coffee Island
Ζωή Χαβιάρα Marketing Manager της Coffeeway
Χρήστος Κουτρουλιάς Marketing Director του ομίλου Palmie Bistro
Στράτος Βερβέρης Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Λεμόνι grill house
Απόστολος Μαλλιώρας Δ/νων Σύμβουλος της ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ
Κωνσταντίνος Πετσίνης ιδιοκτήτης της Boutique Kalamaki
Παναγιώτης Ρουσόπουλος Διευθ/νων Σύμβουλος της THE FRANCHISE CO.
Αναστάσιος Κάπος, Franchisee της ΑΒ Βασιλόπουλος στο κατάστημα ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων καθώς και επιχειρηματιών franchisees που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, επιχειρηματικές προτάσεις, νέα από το χώρο του franchising και του λιανεμπορίου, επιδοτούμενα προγράμματα για υποψήφιους επενδυτές κ.ά.

To T.53 αποτελεί μια digital freepress έκδοση του FRANCHISESUCCESS και διατίθεται μέσω:

http://issuu.com/franchise.success/docs/franchise_success_53-giaweb

Οι εκδόσεις FRANCHISE SUCCESS εδώ και 16 χρόνια αποτελούν τον απαραίτητο οδηγό για το νέο επιχειρηματία και τη σύγχρονη επιχείρηση. Ο διαδικτυακός τόπος www.franchise-success.gr με τις on line εκδόσεις, την on line data base, τα αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τις έρευνες, αποτελεί διαχρονικά τον πλέον ενημερωτικό και διαδραστικό ιστότοπο για την πορεία του franchising  τα τελευταία 16 χρόνια στη χώρα, με πληθώρα πληροφοριών, συμβουλευτικής αρθρογραφίας κ.ά. Το www.franchiseportal.gr έχει εξελιχθεί στο πλέον δυναμικό portal για το franchising στην ελληνική αγορά με πολλαπλά εργαλεία, με τρίγλωσση υποστήριξη,ενημερωμένη database, photo gallery, franchise TV, παραγωγή εταιρικών mini sites κ.ά. Τέλος το www.franchiseingreece.gr, επίσης τρίγλωσσο, αποτελεί το νέο διαδραστικό portal για την ανάπτυξη ελληνικών αλυσίδων στο εξωτερικό και την ανάπτυξη διεθνών concepts στην ελληνική  αγορά.

Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, καθώς και στην ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο