Teaser_franchise_success_2014

Η ετήσια έκδοση του FRANCHISE SUCCESS κυκλοφορεί πανελλαδικά και στην Κύπρο. Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2014, ο πλέον εύχρηστος και ολοκληρωμένος οδηγός για το franchising στην ελληνική αγορά, έκανε έναρξη της κυκλοφορίας, στην έκθεση ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity (14-17 Μαρτίου) στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Το FRANCHISE SUCCESS ανέδειξε και προώθησε στους επισκέπτες της έκθεσης τις ευκαιρίες που δίνει το franchising ως προοπτική επιχειρηματικής και επαγγελματικής εξέλιξης, διανέμοντας δωρεάν στο κοινό όλες τις τρέχουσες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις του.

Η δυναμική της αγοράς καθώς και οι κινητήριες δυνάμεις της αποτυπώνονται αναλυτικά στην 16η κατά σειρά ετήσια έρευνα του Franchise Success, για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά (με τη συμμετοχή 456 αλυσίδων). Με την ελληνική οικονομία να διανύει μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών, το franchising κατάφερε να αποδείξει για άλλη μια χρονιά ότι αποτελεί την πλέον «ανθεκτική» μορφή ανάπτυξης.

Σε αυτή την εποχή έντονης κρίσης και συνεχών αλλαγών, ο νέος ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2014 αποτελεί σημαντικό εργαλείο έρευνας και αξιολόγησης στα χέρια κάθε υποψήφιου επιχειρηματία/franchisee.  
Στη νέα ετήσια έκδοση περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για 456 αλυσίδες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, συμβουλευτική αρθρογραφία για franchisees, franchisors, προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα καθώς και νέα συστήματα franchise, έρευνα για την πορεία του franchising τα τελευταία δεκαέξι χρόνια
(http://www.franchise-success.gr/emagazine/ereuna_franchise_2014/index.html).

Παράλληλα εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς παραθέτουν τις απόψεις τους σχετικά με την παρούσα οικονομική συγκυρία και εστιάζουν στα βασικά σημεία τα οποία ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του.
Επιπλέον, οι λεπτομερείς εταιρικές παρουσιάσεις και τα ολοκληρωμένα οικονομικά στοιχεία όλων των αλυσίδων, αποτυπώνουν ξεκάθαρα την εικόνα και δυναμική του κλάδου, βοηθώντας τους υποψήφιους επενδυτές να αξιολογήσουν τις εναλλακτικές προτάσεις και ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο