Teaser_panorama-franchise-2013

Ο νέος ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2013 αποτελεί σημαντικό εργαλείο έρευνας και αξιολόγησης στα χέρια κάθε υποψήφιου επιχειρηματία/franchisee, κάτι που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, σε μια εποχή κρίσης και συνεχών αλλαγών, όπως αυτή που διανύουμε. Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2013 κυκλοφορεί πανελλαδικά από Πέμπτη 14 Μαρτίου. Η έναρξη της κυκλοφορίας του πλέον εύχρηστου και ολοκληρωμένου οδηγόυ για το franchising στην ελληνική αγορά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity (8-11 Μαρτίου). Το FRANCHISE SUCCESS ανέδειξε και προώθησε στους επισκέπτες της έκθεσης τις ευκαιρίες που δίνει το franchising ως προοπτική επιχειρηματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Η νέα ετήσια έκδοση περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για 441 αλυσίδες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, συμβουλευτική αρθρογραφία για franchisees, franchisors, προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα καθώς και νέα συστήματα franchise, έρευνα για την πορεία του franchising τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια (http://www.franchise-success.gr/emagazine/franchising2013/index.html), επικαιροποιημένη έρευνα για το προφίλ των υποψηφίων franchisees (http://www.franchise-success.gr/emagazine/franchiseesresearch2013/index.html), ενώ παράλληλαεκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς παραθέτουν τις απόψεις τους σχετικά με την παρούσα οικονομική συγκυρία και τα βασικά σημεία τα οποία ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του.

Επιπλέον, οι λεπτομερείς εταιρικές παρουσιάσεις και τα ολοκληρωμένα οικονομικά στοιχεία όλων των αλυσίδων, αποτυπώνουν ξεκάθαρα την εικόνα και δυναμική του κλάδου, βοηθώντας τους υποψήφιους επενδυτές να αξιολογήσουν τις εναλλακτικές προτάσεις και ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο