Teaser_franchise-success-issue-51

Το πρώτο free press περιοδικό στην αγορά του franchising κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του FRANCHISE SUCCESS. Πρόκειται για το τεύχος N. 51 που διατίθεται δωρεάν από το readpoint.com. Παράλληλα έχει αναρτηθεί στις on line βιβλιοθήκες του FRANCHISE SUCCESS σε yudu.com και issuu.com.

http://free.yudu.com/library/173419/Franchise-Success--Library

http://issuu.com/franchise.success

Στο τεύχος περιλαμβάνεται κεντρικό αφιέρωμα στην αγορά των σούπερ μάρκετ και στα δίκτυα franchise που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Πρόκειται για μια αγορά που αλλάζει με κύρια στοιχεία την ένταση του ανταγωνισμού, την αύξηση του βαθμού συγκέντρωσης σε μικρό αριθμό ομίλων που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Στο αναλυτικό ρεπορτάζ φιλοξενούνται μεταξύ άλλων συνεντεύξεις εκπροσώπων αλυσίδων με ενεργή παρουσία στην αγορά ενώ παρουσιάζεται αναλυτικά η αγορά, ο σύγχρονος καταναλωτής, οι στρατηγικές των αλυσίδων, οι νέοι παράγοντες της καταναλωτικής συμπεριφοράς, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέττας, η στρατηγική του refranchising, τα διαδικτυακά σούπερ μάρκετ κ.ά.

Στη υπόλοιπη θεματολογία του τεύχους περιλαμβάνεται αρθρογραφία για franchisees και franchisors, συνεντεύξεις επιχειρηματιών franchisees, νέα της αγοράς, ενημέρωση για τα επιδοτούμενα προγράμματα, επιχειρηματικές προτάσεις κ.ά.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο