Teaser_agapitos-Λαρισα

Συνημμένα Αρχεία

Τα ζαχαροπλαστεία ΑΓΑΠΗΤΟΣ αποτελούν ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα των επιχειρήσεων που βγαίνουν νικητές από την κρίση. Ζυμωμένο με τη γλυκιά ιστορία της Θεσσαλονίκης και με τη γραφή του ονόματος των καταστημάτων στην ταμπέλα να παραπέμπει στη μαρκίζα του πρώτου ζαχαροπλαστείου ΑΓΑΠΗΤΟΣ, εδώ και 67 χρόνια τα ζαχαροπλαστεία ΑΓΑΠΗΤΟΣ ξεχωρίζουν στην αγορά της Ζαχαροπλαστικής και της Εστίασης έχοντας οικοδομήσει αξιοσημείωτη αναγνωρισιμότητα αλλά και σημαντικές υποδομές. Πέραν της ζαχαροπλαστικής τα καφέ - ζαχαροπλαστεία ΑΓΑΠΗΤΟΣ διαθέτουν καφέ ροφήματα τα οποία μπορούν να απολαμβάνουν οι πελάτες είτε σε take out μορφή είτε καθισμένοι αναπαυτικά σε έναν ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εξίσου επιτυχημένα και με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο χώρο του catering, των επιχειρηματικών και προσωπικών δώρων,  αλλά και στο χώρο της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα και χώρους εστίασης προσφέροντας υπηρεσίες όπως full service catering, χονδρικής πώλησης, exclusive gift service, delivery και την πρωτοποριακή υπηρεσία custom με την οποία τα αγαπητά προϊόντα προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

 

 Διεθνής Ανάπτυξη 

Πέρα από την επέκταση και τη γεωγραφική κάλυψη του δικτύου στην Ελλάδα η εταιρεία στοχεύει στη διείσδυση και στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο