Teaser_balkan_market_exof

Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS προσκαλεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και επιθυμούν ανάπτυξη με ανεύρεση νέων συνεργατών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας να συμμετέχουν στην έκθεση International Franchise and Branding Exhibition (IFBE) στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία.

Οι αγορές των Βαλκανίων, είτε λόγω γεωγραφικής εγγύτητας, είτε λόγω ευνοϊκών επενδυτικών συνθηκών, είτε λόγω κουλτούρας, αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν δυνητικό προορισμό για τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη στις αγορές των Βαλκανίων είναι πρώτος στόχος για τα περισσότερα από τα ελληνικά brand, συνιστώντας παράλληλα μια αποτελεσματική διέξοδο ανάπτυξης στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η περιοχή της Ρουμανίας συγκεκριμένα, συνιστά μια δυναμική αγορά με στρατηγική τοποθεσία που τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Ο αριθμός των franchise concepts ολοένα και αυξάνεται, ενώ το 2013 προβλέπεται ανοδική πορεία της τάξεως του 10%.

Η αγορά της Ρουμανίας είναι φιλική προς τα ελληνικά concepts, τα οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστικά στους εγχώριους καταναλωτές και επενδυτές. Οι  ρουμάνοι επιχειρηματίες θεωρούν τα ελληνικά concepts δοκιμασμένα, ώριμα, οικονομικά, κρίνοντας πως η κοντινή γεωγραφικά απόσταση επιτρέπει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη από την μητρική εταιρεία.

Η έκθεση International Franchise and Branding Exhibition (IFBE) που θα λάβει χώρα στις 15- 17 Μαΐου στο Sala palatului στο Βουκουρέστι διοργανώνεται από το Ρουμανικό Σύνδεσμο Franchise.

Η IFBE είναι η μόνη έκθεση που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες της ρουμανικής αγοράς και με εκπροσώπους των ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μιλήσουν ειδικοί, αντιπρόσωποι master franchise και επιχειρηματίες δικτύων παρουσιάζοντας περιπτώσεις επιτυχών franchise concepts.

Η IFBE αποτελεί τη σημαντικότερη ευκαιρία για τις εταιρείες που στοχεύουν στην ανάπτυξη στην περιοχή. Πραγματοποιείται στο επιχειρηματικό κέντρο της πόλης του Βουκουρεστίου και διαφημίζεται παγκοσμίως μέσα από τις διεθνείς συνεργασίες που έχει. Η εκπροσώπηση σε μια τέτοια έκθεση θα έχει ως αποτέλεσμα την ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αγορά της περιοχής, για τον ανταγωνισμό και την εύρεση νέων επαφών ενισχύοντας το brand awareness των εταιρειών στη ευρύτερη περιοχή.

Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS, ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις αναπτυξιακές τάσεις των αλυσίδων και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αναζητά και να προβαίνει σε μια σειρά ενεργειών που προωθούν την ελληνική επιχειρηματικότητα και συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών εταιρειών στο εξωτερικό.

Έχοντας ήδη εκπροσωπήσει και προωθήσει αποτελεσματικά σημαντικό αριθμό concepts στις διεθνείς αγορές, συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Διεθνή Έκθεση Franchise της Ρουμανίας, με σκοπό την προβολή και την προώθηση των αλυσίδων που το εμπιστεύονται σε μια αγορά όπου οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Με τη συμμετοχή αυτή, το FRANCHISE SUCCESS αποδεικνύει έμπρακτα ότι υποστηρίζει αποτελεσματικά τα αναπτυξιακά πλάνα των αλυσίδων, ενισχύοντας την προσπάθεια τους για επέκταση σε φιλικές προς τα ελληνικά concepts αγορές.

Στα πλαίσια αυτά, το FRANCHISE SUCCESS ενθαρρύνει τις ελληνικές αλυσίδες να προβληθούν αποτελεσματικά στην ρουμανική αγορά μέσω της συμμετοχής τους στην ειδική έκδοση του περιοδικού. Το FRANCHISE SUCCESS με την παρουσία του στην έκθεση θα ενημερώσει πλήρως τους επισκέπτες για τα εκπροσωπούμενα από αυτό concepts, ενώ με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό συμβούλων και επιχειρηματιών του εξωτερικού.

Το FRANCHISE SUCCESS μέσα από μια σειρά ενεργειών και ειδικών εργαλείων προωθεί την ελληνική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια στο εξωτερικό, αξιοποιώντας ευκαιρίες και προωθώντας αποτελεσματικά τα concepts τα οποία εκπροσωπεί.

Για τις εταιρείες που το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τις εκδόσεις FRANCHISE SUCCESS άμεσα και να ενημερωθούν πλήρως. (τηλ. 210 6756200, email: info@franchise-success.gr).

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο