Teaser_by-nature-εξωτερική καταστηματος

Αντικείμενο της By Nature είναι η εισαγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών, ξύλινων παιχνιδιών και χειροποίητων προϊόντων. Έχοντας ως στρατηγική το franchising η By Nature δημιούργησε ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα, με στόχο να αναπτυχθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέροντας στους δικαιοδόχους υψηλά περιθώρια κέρδους (120% καθαρά κέρδη στα καλλυντικά,  80% καθαρά κέρδη στις ξύλινες κατασκευές και παιχνίδια), μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες και σε ασυναγώνιστες τιμές λιανικής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει πετύχει ανάπτυξη με franchising σε Αθήνα ( Γαλάτσι - Παλαιό Φάληρο ), Σαντορίνη, Λάρισα, Αίγιο, και Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΓΚΑΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Τα προϊόντα της By Nature, αφορούν τρεις κατηγορίες: φυτικά καλλυντικά, ξύλινα παιχνίδια και χρηστικά αντικείμενα, όλα χειροποίητα και οικολογικά. Τα καλλυντικά της By Nature έχουν ως συστατικά υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα βοτάνων και πολύτιμων φυσικών και προσφέρουν άριστη φροντίδα στην επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Η By Nature μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων που έχει, δίνει την ιδανική πρόταση για ένα δημιουργικό και πρωτότυπο δώρο φιλικό προς το περιβάλλον.

Διεθνής Ανάπτυξη

Η By Nature φιλοδοξεί να αναπτυχθεί στις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Τουρκίας. Έχει συμμετάσχει στην Ειδική Έκδοση του FRANCHISE SUCCESS στην Τουρκία.

 

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο