Teaser_mediastrom_serres

Συνημμένα Αρχεία

H Media Strom, ηγείται στην αγορά στρωμάτων πάνω από 44 χρόνια, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ύπνου στους πελάτες της.  Από το 1967 μέχρι και σήμερα, εκατομμύρια καταναλωτές την εμπιστεύονται για την αξιοπιστία, την αξεπέραστη ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων της. Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της «συνώνυμο του καλού ύπνου».

Η εταιρεία αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση με περαιτέρω ανάπτυξη. Έτσι σήμερα παρά τους χαλεπούς καιρούς και κόντρα στα σημεία των καιρών, εξακολουθεί να επιμένει ελληνικά και συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα. Μόλις ολοκληρώθηκε το πλέον φιλόδοξο έργο της, με το χτίσιμο του νέου της εργοστασίου σε μια έκταση 42.000 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Αττικής. Το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο αποτελεί πρότυπο για τα Ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα και στεγάζει τις πλέον σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων  και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου,  καθώς και ένα άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο Έρευνας & Τεχνολογίας για τη δοκιμή της αντοχής, της ορθοπεδικότητας & της  ανατομικότητας των στρωμάτων. 

Οι τιμητικές διακρίσεις αλλά και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι όλα αυτά τα χρόνια  η MEDIA STROM λειτουργεί με κάποιες αδιαπραγμάτευτες αξίες που αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, όπως:

  • Ήθος προσωπικό και επιχειρηματικό 
  • Καινοτομία και συνεχής πρωτοπορία
  • Υψηλή Ποιότητα προϊόντων
  • Σεβασμός στον άνθρωπο & το περιβάλλον και
  • Αγάπη για τη χώρα μας

Διεθνής Ανάπτυξη

Η MEDIA STROM επιθυμεί την επέκτασή της στις αγορές των Βαλκανίων και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες εξωστρέφιας του περιοδικού FRANCHISE SUCCESS.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο