Teaser_zerva-summer-2011

Συνημμένα Αρχεία

Τα καταστήματα ZERVA COSMETICS διακρίνονται για το προσωπικό τους ύφος, την αποκλειστική προσωπική περιποίηση και τις παροχές που προσφέρουν. Η ποιότητα των προϊόντων μακιγιάζ που χρησιμοποιεί είναι μοναδική καθώς αυτά παρασκευάζονται αποκλειστικά για την εταιρεία σε μονάδα παραγωγής στο ΜΙΛΑΝΟ, η οποία έχει κερδίσει πανευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας. Σε ένα κατάστημα ZERVA COSMETICS η γυναίκα μπορεί να απολαύσει τη μεταμόρφωσή της μέσω μιας πολυτέλειας που της αξίζει ξοδεύοντας ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα. 

Μια διπλή επιχειρηματική πρόταση

Ο νέος franchisee μπορεί να επιλέξει την επιχειρηματική πρόταση που του ταιριάζει βάσει της εμπειρίας του και του αντικειμένου που τον ενδιαφέρει και στο οποίο θέλει να επενδύσει.

-- Shiny by Zerva Cosmetics

Για το franchisee που αγαπάει το μακιγιάζ, τη δημιουργία και το βλέμμα της γυναίκας που βλέπει τον εαυτό της πιο όμορφο από ποτέ, τα Shiny by Zerva Cosmetics είναι η επιλογή. Τα Shiny by Zerva Cosmetics τελειοποιούν το πρόσωπο της γυναίκας αλλά και τη διάθεσή της βγάζοντας τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε περίσταση καθημερινά.

--Zerva make up artist workshop

Για τον υποψήφιο που πιστεύει ότι η μετάδοση γνώσης και η δημιουργία σωστών επαγγελματιών είναι από τους σημαντικότερους ρόλους που μπορεί να αναλάβει ένας άνθρωπος του χώρου, τότε το Zerva make up artist workshop είναι αυτό που ψάχνει! Τεχνογνωσία 20 χρόνων, 4 κύκλοι σπουδών, θεματολογία που καλύπτει όλες τις πλευρές του επαγγελματικού μακιγιάζ και προϊόντα που αναδεικνύουν το ταλέντο συνθέτουν μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει την αγάπη για το μακιγιάζ, τις τεχνικές ικανότητες και την όρεξη για διδασκαλία.

--Συνδυασμός των 2 επιχειρηματικών προτάσεων

Φυσικά, η ZERVA COSMETICS μέσα από το άρτια σχεδιασμένο μοντέλο ανάπτυξής της δίνει την ευκαιρία σε όποιον υποψήφιο συνεργάτη το επιθυμεί να συνδυάσει τις 2 επιχειρηματικές προτάσεις δημιουργώντας ένα σημείο αναφοράς του επαγγελματικού μακιγιάζ στην περιοχή αποκλειστικότητάς του συλλειτουργώντας το Zerva make up artist workshop και το Shiny by Zerva Cosmetics.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο