Teaser_485

Η Zio Peppe είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ρόδο το 1996.  Στόχος της εταιρία μας, είναι η υγιής ανάπτυξη του δικτύου μας με την σωστή επιλογή καταστημάτων και συνεργατών, εξασφάλιση του πελάτη μας με υψηλή ποιότητα προϊόντων και service, καθώς επίσης προς στους επενδυτές μας, εξασφάλιση της επένδυσης και επιβεβαίωση της σωστής επιλογής τους.

Τα καταστήματα διακρίνονται για το ιδιαίτερο τους design, με διακριτικά διακοσμητικά σχήματα και χρώματα ακολουθώντας την ενιαία προσαρμογή της εταιρικής εικόνας σε όλες μας τις εφαρμογές και παρουσιάσεις.

Η πρωτότυπη ιδέα να διαθέτει πίτσα “με το μέτρο” σε πολλές γεύσεις καθώς επίσης και γευστικές επιλογές από Φοκάτσιο, Καλζόνε, Πανίνο, Πάστα και Σαλάτες είναι μοναδική για μια οικονομική επενδυτική πρόταση χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης. Το βασικό motive της Zio Peppe είναι ο πελάτης να επιλέγει την ποσότητα της πίτσας βάση ενός συγκεκριμένου μήκους που αναγράφεται και στις ιδιαίτερες συσκευασίας.

To 2003 η “ZIO PEPPE” ξεκινάει την ανάπτυξη στο εξωτερικό με αρχή τα Τίρανα, Αλβανία όπου έχει 3 καταστήματα μέχρι σήμερα.  Η ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων συνεχίζει να αποτελεί αναπτυξιακό στόχο της εταιρείας.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο