Teaser_tsangarakis-gallerie

Ο Όμιλος Tsangarakis (GT Group ) αποτελείται από οκτώ εταιρείες και κύκλο εργασιών 25 εκατ. ευρώ για το 2010, απασχολώντας περισσότερα από 80 εξειδικευμένα στελέχη. Είναι γνωστός στο καταναλωτικό κοινό από την Galerie Tsangarakis, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των έργων τέχνης, των πολύτιμων κοσμημάτων και των ρολογιών από το 1989 στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα διατηρεί έξι Galleries συνολικού εμβαδού 1550 τ.μ. σε Κολωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Βουκουρεστίου και Μύκονο.

 Αναγνωρίσιμο brand υψηλού κύρους και μεγάλης αποδοχής, σε Ελλάδα και εξωτερικό,επώνυμο και αξιόπιστο προϊόν, ποιότητα σε πολύ καλές τιμές με σφραγίδα και πιστοποιητικά, μεγάλο ποσοστό κέρδους, της τάξεως του 200%, μεγάλη γκάμα επιλογών με περισσότερους από 30.000 κωδικούς, διαθέσιμους στο κεντρικό showroom, στην πλατεία Συντάγματος, μείωση του στοκ και του ρίσκου σας, με επιστροφή των αδιάθετων εμπορευμάτων σας 4 φορές το έτος, σύγχρονο και πλήρες σε εμπόρευμα logistics center, για τις επαναληπτικές παραγγελίες σας, ηλεκτρονικό και έντυπο κατάλογο, από όπου μπορείτε να παραγγέλνετε ακόμα και κατ’ επιλογή τού πελάτη σας,πανελλήνια διαφήμιση της επιχείρησής σας, από την τηλεόραση μέσω των εκπομπών της Galerie Tsangarakis, από τα site του GT Group και από τους καταλόγους, επιπλέον παροχές (π.χ. διακόσμηση βιτρίνας), ανάλογα με το ύψος των παραγγελιών σας, δυνατότητα παράδοσης των παραγγελιών σας την επόμενη ημέρα, after Sales Service, σύγχρονο λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης, με on line σύστημα παραγγελιοληψίας, εταιρείας του ομίλου, χωρίς ετήσιες επιβαρύνσεις, πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση, από ειδικό τμήμα της μητρικής εταιρείας.

Η GT Tsangarakis διαθέτει δύο σειρές κοσμημάτων και αξεσουάρ, τη Light Luxuria σε εύρος τιμών λιανικής 100 – 170 ευρώ και τη Lolita Jewellery σε εύρος τιμών λιανικής 10 – 75 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό του προϊοντικού μίγματος αφορά στη Light Luxuria και απευθύνεται σε καταναλωτικό κοινό ηλικίας 25 ετών και άνω, με προϊόντα μοναδικής αισθητικής, απαράμιλλης ποιότητας και εξαιρετικής σχέσης value for money.

Ανάπτυξη στο εξωτερικό

H GT Tsangarakis επιθυμεί ανάπτυξη σε Ευρώπη και Βαλκάνια. Λειτουργεί ήδη κατάστημα στην Ιταλία και συμμετείχε στην Ειδική Έκδοση του FRANCHISE SUCCESS στη Βουλγαρία.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο