Teaser_serbian-franchise-expo

H SERBIAN INTERNATIONAL FRANCHISING EXPO θα λάβει χώρα στις 4- 5 Νοεμβρίου 2011 στο Belexpocente στο Βελιγράδι. Αποτελεί  συνδιοργάνωση του Σερβικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (τμήμα Κέντρου του franchising) με το Σερβικό Σύνδεσμο Franchise και την υποστήριξη του  Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

H INTERNATIONAL FRANCHISING EXPO της Σερβίας κατέχει εξέχουσα θέση στον τομέα επιχειρήσεων και ανάπτυξης της χώρας. Η έκθεση προσφέρει στους επιχειρηματίες, τους ιδιοκτήτες franchise και τους επενδυτές την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιχειρηματικές προτάσεις στο χώρο του franchising, να συγκρίνουν υφιστάμενα franchise concepts και να συμβουλευτούν ειδικούς του κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενες για ανάπτυξη εταιρείες που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα μπορέσουν μέσα σε δυο μέρες να αυξήσουν τις επαφές τους με υποψήφιους επενδυτές, να παρουσιάσουν το concept τους στο κοινό που θα παρευερθεί  και να επενδύσουν με τη συμμετοχή τους στην ανάπτυξη του δικτύου τους. Επιπλέον οι εταιρείες που θα συμμετέχουν θα προβληθούν τόσο στον κατάλογο της έκθεσης όσο και στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ. Η INTERNATIONAL FRANCHISING EXPO της Σερβίας αποτελεί κέντρο συνάντησης επενδυτών από όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τον κόσμο στο οποίο θα έρθουν σε άμεση επαφή με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που έχει να προσφέρει η χώρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.franchiseexposerbia.com

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο