Teaser_palmie bistro στη Συγγρού

Τα Palmie bistro λειτουργούν στο χώρο της μαζικής εστίασης από το 1966 διατηρώντας μια σταθερή και συνεχή ανάπτυξη βασισμένη στο τρίπτυχο: «ποιότητα, λογικές τιμές, αισθητική». Επικεντρωμένοι πάντα στον πελάτη τα Palmie bistro έχουν πετύχει να προσφέρουν μια προσιτή πολυτέλεια όσον αφορά στο φαγητό, το περιβάλλον και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Από το 2003, οπότε και ξεκίνησε την αναπτυξιακή της πορεία με το σύστημα franchise, η αλυσίδα Palmie bistro έχει ισχυροποιήσει την παρουσία της στο εγχώριο επιχειρηματικό περιβάλλον, δίνοντας την ευκαιρία σε επενδυτές να δημιουργήσουν μία ασφαλή και επικερδή επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού με την επιμονή της στο δίπτυχο «ποιότητα - προσιτές τιμές». Σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, σε Καρδίτσα, Ηράκλειο Κρήτης καθώς και  στο εξωτερικό στην πόλη των Σκοπίων.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η Ελλάδα η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό στις χώρες των Βαλκανίων, στην Κύπρο, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή.  

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο