Teaser_cartridge-world

Η Cartridge World παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο επαναγέμισης μελανοδοχείων εκτυπωτών έχει αναπτύξει την κατάλληλη υποδομή και τεχνογνωσία λειτουργώντας επιτυχώς ένα δυναμικό δίκτυο με περισσότερα από 40 καταστήματα πανελλαδικώς και 1.700 καταστήματα παγκοσμίως.  Η Cartridge World Ελλάδας έχει αναλάβει από το 2004 το master franchise για ανάπτυξη στην Ελλάδα καθώς  και στα Βαλκάνια και την Ιταλία όπου λειτουργεί 9 και 4 καταστήματα αντίστοιχα.

Οικονομική πρόταση που παρέχει συνολική εξυπηρέτηση

Η Cartridge World αποτελεί μια επένδυση οικονομική στο στήσιμό της για τον επενδυτή ενώ παράλληλα παρέχει μια λύση οικονομική και αναγκαία για τον πελάτη. Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελανοδοχείων έχουν τη δυνατότητα να επαναγεμιστούν, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για εκτυπωτή τύπου inkjet ή laser, φωτοτυπικού ή fax, πολυμηχανήματος, μεγάλα ή μικρά, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα!

Η εξοικονόμηση του κόστους από ιδιώτες και επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Cartridge World ανέρχεται στο 50%, ενώ εάν θέλουμε να δούμε κάποια νούμερα, για την κατασκευή ενός κανούριου laser μελανοδοχείου χρειάζονται 3,4 λίτρα πετρελαίου, η ανακύκλωση μελανοδοχείων θα μπορούσε να εξοικονομήσει 4,3 εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου σε μια χώρα 22 εκατ. ανθρώπων και ένα μελανοδοχείο χρειάζεται περισσότερα από 450 χρόνια για να αποσυντεθεί.

Τα καταστήματα της αλυσίδας Cartridge World προσφέρουν τα πάντα για τις ανάγκες των εκτυπωτών και παράλληλα η Cartridge World προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως διάθεση νέων δοχείων μελάνης, ειδικού χαρτιού για εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, εκτυπωτές, αναλώσιμα fax, αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές. Και όλα αυτά, με απόλυτη εγγύηση των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει στην αγορά.

Ενιαία εικόνα- εύκολη πρόσβαση

Η Cartridge World επενδύει στην εικόνα των καταστημάτων της και για το λόγο αυτό τα καταστήματα έχουν φωτεινά χρώματα και είναι εύκολα προσβάσιμα. Οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι όταν μπαίνουν σε ένα φωτεινό και καλά σχεδιασμένο κατάστημα της Cartridge World το οποίο γνωρίζουν ότι θα τους παρέχει τα πάντα γύρω από τους εκτυπωτές.

Πλεονεκτήματα συνεργασίας

Η έναρξη λειτουργίας ενός καταστήματος Cartridge World σημαίνει άμεση συνεργασία και επικοινωνία με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για την παροχή συμβουλών, τεχνικής υποστήριξης, νέων ιδεών και εξελιγμένων τεχνικών πώλησης.

Η πρόταση συνεργασίας των Cartridge World θεωρείται κατάλληλη για υποψήφιους franchisees κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως προηγούμενης επαγγελματικής τους εμπειρίας. Από την πλευρά της η εταιρεία εξασφαλίζει στους συνεργάτες της ένα πλήρες όσο και ουσιαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 2-3 εβδομάδων, προμήθειες για την έναρξη λειτουργίας σε μελάνη και γραφίτη, μοναδικής τεχνολογίας μηχανήματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του δικτύου, φόρμες εργασίας, γραφική ύλη και λογισμικό κ.ο.κ.

Το τεχνικό προσωπικό της Cartridge World ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο συνεχώς, για να κρατείται ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο franchisee ενός καταστήματος Cartridge World έχει άμεση πρόσβαση σε ένα πλούτο γνώσεων όσον αφορά στο αντικείμενο και παραμένει συνεχώς ενήμερος, έτσι ώστε να νοιώθει συνεχώς τη σιγουριά ότι παρέχει στους πελάτες του την καλύτερη δυνατή συμβουλή.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο