Teaser_hygiene service προϊόντα

Η Hygiene Service είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής και η μοναδική που διαθέτει Δίκτυο 36 καταστημάτων, Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 και Απολυμαντικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξής της, η έδρα του Master Franchise μεταφέρθηκε το 2007 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης όπου στεγάζονται τα γραφεία του διοικητικού προσωπικού και η αποθήκη της εταιρίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Hygiene Service, αναβαθμίζουν κάθε επαγγελματικό χώρο και είναι οι εξής: Αυτόματη απολύμανση λεκάνης τουαλέτας, Αρωματισμός & Εντομοαπώθηση Χώρων, Απολυμαντικά προϊόντα χεριών, Μονάδες γυναικείας υγιεινής, Προϊόντα HACCP, Έλεγχος Παρασίτων.

Με περισσότερες από 100.000 συσκευές και 70.000 πελάτες στην ελληνική επικράτεια, η Hygiene Service κλείνει φέτος επιτυχώς τα πρώτα 10 χρόνια λειτουργίας της.

Διεθνής Ανάπτυξη

Η Hygiene Service αναπτύσσεται ταχέως έχοντας ήδη 2 εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, 34 franchise καταστήματα πανελλαδικώς και αντιπροσώπους σε Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Τσεχία, Σερβία και Ρουμανία.  Τα γραφεία για το Master Franchise βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο