Teaser_migato westfield

Για τις διεθνείς αγορές έχει βάλει πλώρη η εταιρεία MIGATO που με το ομώνυμο brand name εδώ και 30 χρόνια έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά υπόδησης, ενώ παράλληλα συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξή της στον ελλαδικό χώρο. Πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα MIGATO στην  καρδιά της Ρόδου, το  οποίο είναι και το 4ο στην σειρά νέο κατάστημα της αλυσίδας που ανοίγει στην Ελλάδα για το 2011 , μετά από το άνοιγμα των καταστημάτων στην πόλη της Μυτιλήνης, στις Σέρρες & στην Κοζάνη.

Επίσης, από τις αρχές του καλοκαιριού λειτουργεί στην πόλη του Λονδίνου κατάστημα MIGATO, στο νέο και κατάμεστο Westfield Shopping Center, το οποίο έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Επιπλέον, 2 νέα κατάστηματα ΜIGATO εγκαινιάστηκαν στο Κόσοβο, το πρώτο αρχές του καλοκαιριού και το  2ο μέσα στον Οκτώβριο. Παράλληλα, 2 νέα καταστήματα ΜΙGATO υποδέχθηκε μέσα στο 2011 και η Αίγυπτος. Και τα 2 καταστήματα της Αιγύπτου άνοιξαν στα μεγάλυτερα εμπορικά κέντρα της πόλης του Καϊρου, το ένα στο City Stars Mall και το άλλο στο Μall of Arabia. Τα δύο νέα καταστήματα, παρουσιάζουν τις  μοντέρνες συλλογές MIGATO  σε υποδήματα και αξεσουάρ μέσα σε σύγχρονους χώρους,  υψηλών προδιαγραφών, όπου οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις αγορές τους.

Στην λίστα της διεθνής επεκτατικής στρατηγικής της εταιρίας για το 2011, ακολουθoύν η πόλη της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο & η πόλη Doha στο Qatar. Και στις δύο πόλεις τα καταστήματα MIGATO θα ανοίξουν σε κεντρικά mall.  Όπως αναφέρει και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κος Παναγιώτης Γάτος,  στόχος της MIGATO είναι η ανάπτυξη στο εξωτερικό και η εδραίωση του MIGATO brand name στη διεθνή αγορά.

H εταιρεία παρουσιάζει μια σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υψηλή αναγνωρισιμότητα του brand name της, στην μεγάλη ποικιλία, στο value for money, αλλά και στο πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο