Teaser_media strom abroad

H Media Strom, ηγείται στην αγορά στρωμάτων πάνω από 44 χρόνια, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ύπνου στους πελάτες της.  Από το 1967 μέχρι και σήμερα, εκατομμύρια καταναλωτές την εμπιστεύονται για την αξιοπιστία, την αξεπέραστη ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων της. Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της «συνώνυμο του καλού ύπνου».

Μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και έχοντας προσφέρει σε 3 γενιές Ελλήνων την υψηλότερη ποιότητα ύπνου, η MEDIA STROM επιθυμεί να επεκτείνει τη δράση της στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό θα πάρει μέρος στη Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου από τις 17-22 Απριλίου όπου θα παρουσιάσει τα υψηλής ποιότητας στρώματά της και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων ύπνου δείχνοντας ότι προσφέρει το τέλειο και ολοκληρωμένο πακέτο για τον ύπνο.

Η MEDIA STROM έχει ήδη ανοίξει franchise κατάστημα στην Πράγα και εξάγει προϊόντα στην Κύπρο. Στα αναπτυξιακά της πλάνα είναι οι εξής χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Βέλγιο, Νορβηγία, Δανία, Σουηδία, Ρωσία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κορέα, Ινδία και Κίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο xports@mediastrom.gr ή στο franchise@mediastrom.gr.

Επόμενο άρθρο »

« Προηγούμενο άρθρο